Tijdens een MEE-sessie maak ik verbinding met de essentie, jouw bron. Door deze  verbinding ontstaan nieuwe inzichten en bevrijd je je van blokkades. Ik begeleid je op je reis naar je diepste kern waardoor je dichter bij jezelf komt. Het brengt je innerlijke rust en ontspanning. Iedere sessie is anders en je ontvangt wat je nodig hebt en op dat moment belangrijk is. Een sessie werkt op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied en kan lichamelijke klachten doen verminderen en/of laten verdwijnen.

Ontmoet je ware IK en ontdek wie je werkelijk bent.

In een MEE-sessie werk ik met de volgende tools die ik door middel van meting met de biosensor en intuïtie inzet:

Transformatie-coaching

Dit is een tool die diep werkt op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel vlak. Er kunnen blokkades op onbewust niveau zitten waar jij last van hebt maar ze mogelijk niet herkent.  D.m.v. transformeren worden deze blokkades zichtbaar, er worden als het ware laagjes afgepeld zodat we tot jouw kern kunnen komen.

Energetische koorden verbreken

Je kunt op een zo negatieve manier “vast” zitten aan een (overleden) persoon of situatie dat dit je belemmert in je dagelijkse leven. Door deze koorden te verbreken wordt de verbinding weer gezond.

Emotie-pressuur

Dit is een tool waarbij we werken met energiebanen oftewel meridianen. Hierdoor kom je weer in contact met je lijf en blokkades worden opgeheven. Het is te vergelijken met acupunctuur alleen zonder naalden.

E.F.T.

Deze afkorting staat voor Emotional  Freedom Techniques. Het is een klop-acupressuur volgens een bepaald patroon die voor veel klachten en vooral bij emotionele klachten gebruikt kan worden.

zuiveren-praktijk-avellana

Oefeningen om goed te aarden, zuiveren en beschermen

Met aarden wordt letterlijk bedoeld met beide benen op de grond staan. Dit zorgt voor meer balans.

Met zuiveren ontdoe je je van negatieve energie die je hebt opgepikt waardoor je je niet lekker kan voelen. Vooral gevoelige personen hebben hier last van en deze oefening is dus uiterst geschikt voor hen.

Met de beschermingsoefening bescherm je je voor bijv. prikkels van buitenaf. Vooral gevoelige personen hebben hier last van en voor hen is deze oefening erg waardevol.

innerlijk-kind-praktijk-avellana

Innerlijk Kind werk

We gaan terug naar jouw kindertijd. Er kunnen in die tijd emoties/gebeurtenissen hebben plaatsgevonden die je geen plek hebt kunnen geven. Dit kan weer tot allerlei mentale en/of fysieke klachten leiden. Dikwijls zeggen cliënten: “ Ik wist niet dat dit nog zo diep zat”.

Essentie reading

Tijdens een reading ‘lees’ ik je energieveld  en maak contact met jouw essentie.

Essentie healing

Tijdens het healen wordt er gewerkt met het energieveld. Het wordt in evenwicht gebracht en er komt informatie vrij over de essentie van de klacht. Een healing werkt rustgevend en ontspannend.

nature-praktijk-avellana
nature-praktijk-avellana

Burn-out release

Deze tool wordt toegepast  als er een sterke overprikkeling is. We gaan de gevoelsmeridianen af en je komt hierdoor tot inzichten van je klacht(en).

Aura en chakra balancing

Dit is het energieveld om je heen. Bij sommige personen is dit verstoord waardoor je niet meer goed bij jezelf kan komen.

Helende Reis

Met deze tool komen we op een liefdevolle manier bij jouw diepste emoties. Het is de reis naar jouw kern: de Bron. Deze tool is ontzettend waardevol en diepgaand.

road-praktijk-avellana