Ja hoe moet ik het omschrijven?? De woorden die in me opkomen zijn dankbaarheid, welkom, vertrouwen, professioneel. Een hele mooie sessie bij Annemieke gehad! Ik kan het niet goed omschrijven, maar je moet het ervaren. Elke sessie zal anders zijn, maar voor mij was het een healing, mindset verandering en familie-opstelling in één. Dankjewel Annemieke.

-Chantal-

Annemieke heeft een hele mooie behandeling gegeven aan onze zoon. Ze heeft hem weer verder geholpen om zijn faalangst te verminderen. Hiervoor gebruikte ze energetische therapie gecombineerd met voetreflextherapie. Dankjewel!

-Kim-

Heerlijk ontspannend! Nooit gedacht dat je door middel van voetmassage lichamelijke klachten kunt aanpakken – zelfs als je je niet zo bewust bent van je klachten!

-Anne-

Gisteravond een heerlijke weldadige voetreflexmassage gehad van Annemieke. Heel ontspannen en je voelt je zeer welkom! Zeker een aanrader en een cadeautje voor jezelf…(of een ander). Was de eerste keer maar vast niet de laatste!

-Conny-

Afgelopen week een heerlijke behandeling van Annemieke gehad, heerlijk ontspannend en met veel aandacht. Een aantal weken slaap ik slecht, maar na de behandeling van Annemieke heb ik heerlijk doorgeslapen en voelde ik me sinds lange tijd weer eens uitgerust. Ik heb daarom weer een nieuwe afspraak gemaakt. Het is echt een aanrader, ik denk voor heel veel mensen. Fijn om jezelf dit cadeau te doen! Bedankt Annemieke.

  • – Ingrid –

Een echte aanrader! Een fijne behandeling bij Annemieke gehad met aansluitend een weldadige massage. Zou wel iedere week willen.

– Marlon –

Je voelt je heerlijk ontspannen na een behandeling bij Annemieke. Een weldaad voor je voeten. Ik kan het iedereen aanbevelen!

  • – Elly-